Wat doen wij?

Wat doen wij?

Gastouderbureau Goedteplak bemiddelt in kinderopvang voor alle kinderen, ongeacht hun afkomst of achtergrond, in de leeftijdscategorie van 0 tot en met 12 jaar.

Goedteplak is een geregistreerd gastouderbureau dat werkt met geregistreerde gastouders. Alle gastouders en het gastouderbureau zijn (en worden) gecontroleerd en vervolgens geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). De GGD inspectierapporten van Gastouderbureau Goedteplak en haar aangesloten Gastouders zijn terug te lezen op de website van het LRK.

Ons gastouderbureau bemiddelt tussen (vraag)ouders die opvang voor hun kind zoeken en (gast)ouders die kinderen willen opvangen. De opvang vindt plaats in het huis van de gastouder of in het huis van de vraagouder.

Naast de bemiddeling bewaken wij de kwaliteit en veiligheid van de kinderopvang en haar omgeving door periodieke controles en contact met ouders en gastouders. Tot slot bekleedt Goedteplak de kassiersfunctie. Vanuit die functie zorgen we voor de financiële afwikkeling m.b.t. de betaling van vraagouders aan gastouders.