Goedteplak

Goedteplak

Gastouderbureau Goedteplak wordt gevormd door alle aangesloten gastouders en door mij Tryntsje Berga-Stuiver.

Na mijn PABO opleiding heb ik als invalkracht in het basisonderwijs gewerkt en later jarenlang als commercieel medewerker bij verschillende bedrijven. Samen met mijn man Harry heb ik drie kinderen; Eke, Jurre en Fimme. Zij zijn ook op de foto’s op deze website te zien.

Onze kinderen zijn de eerste jaren door hun tante en hun “beppe” opgevangen. Later, met het bereiken van de basisschoolleeftijd, werd die rol overgenomen door een fijne gastouder. Wij  weten dus uit ervaring wat het betekent om je kinderen aan een ander toe te vertrouwen.

Historie

Gastouderbureau Goedteplak is gevestigd in Hemrik en heeft gastouders in Zuid-Oost Friesland. In diverse dorpen zijn gastouders aangesloten bij ons Gastouderbureau. In 2009 zijn we gestart met de voorbereiding en registratie van Goedteplak. Begin 2010 begon de daadwerkelijke opvang met twee gastouders in Hemrik. Op 1 oktober 2016 waren er inmiddels 24 gastouders bij ons aangesloten en het aantal groeit nog steeds gestaag.

Gestage groei is goed, want persoonlijk en betrokken is wat wij willen zijn en dus gaat kwaliteit bij ons nog altijd boven kwantiteit. “Goed te plak” is wat wij willen voor kinderen, ouders en gastouders.