Tarieven

Tarieven

Voor 2023 zijn onze bureaukosten:

  • Kind (0 tot 4 jaar)   € 0,75 per uur
  • Kind (4 t/m 12 jaar) € 1,00 per uur

Voor het geval dat u maandelijks een groot aantal uren afneemt hebben we een plafond aan bureaukosten ingebouwd.

Het uurtarief van de gastouder zelf en eventuele onkostenvergoedingen (bijv. maaltijd-vergoeding) worden in overleg met de gastouder vastgesteld. Het gemiddelde uurtarief van onze gastouders is €5,75 per uur per kind.

Goedteplak rekent geen minimum aantal uren afname. Neemt u voor een prijsopgaaf even contact met ons op.

Omdat u als ouder de kinderopvang georganiseerd heeft via een geregistreerd gastouderbureau en een geregistreerde gastouder, kunt u over het algemeen in aanmerking komen voor de kinderopvangtoeslag (KOT). Dit is een bijdrage van de overheid in de kosten van kinderopvang. Of u recht heeft op kinderopvangtoeslag is afhankelijk van het gezamenlijke inkomen, maar ook van het aantal uren dat (beide) ouders werken en het arbeidsinkomen dat u gezamenlijk heeft. Ook als u niet werkt, maar bijv. studeert of een (re)integratietraject volgt, kunt u recht hebben of kinderopvangtoeslag. Op de website van de belastingdienst vindt u meer informatie omtrent de voorwaarden.

In 2023 kunt u als ouders maximaal € 6,85 per uur per kind als kinderopvangtoeslag vergoed krijgen. Let wel: deze bedragen zijn inkomensafhankelijk. Meer informatie over de kinderopvangtoeslag kunt u vinden op de site van de Belastingdienst. Op deze site kunt u ook een proefberekening maken.